● UNA MICA DE MI...


Obro els ulls...
Miro el cel plujós, avui em quedaria més estona al llit, són dos quarts de nou del matí... la Viola la meva gossa i els meus tres gats ja estan esperant que m’aixequí...
La Viola sempre aconsegueix treure’m un somriure, és màgica,és terapèutica, amb ella no em calen fàrmacs!!!
El primer que faig a part de fer un riu!!! I riure!!! És baixar les escales amb la Viola al darrere. Sembla la meva ombra; el Núvol i la Nina (dos dels meus gats), em miren... ei!!! Que tenim el plat buit!!! Ara vinc!!! Anem per parts!!! Primer la Viola, s’està pixant i l’hi he de obrir la porta del darrere... surt disparada a saludar el nou dia.
Ja estic pels felins, els omplo el plat, i... ara em toca a mi, sóc com un ocellet amb el bec obert, tinc molta gana i no sóc persona si no tinc la panxa plena!!! Em faig un suc de taronja i raïm!!! Mmm... que bo!!! Torrades; avui m’hi posaré mantega i melmelada de taronja, també em faré un te blanc.
Mèu!!! Marramèu!!! Aquest és en Pelut “el jefe”, té quinze anys, i com que s’ha quedat cec, miola molt i molt fort, es fa sentir, sempre vol saber on sóc, com que no em veu, em vol sentir, i aquí comença la nostra conversa matinal “peludet amoret, que sóc aquí, i vinga a acaronar-lo!!! És el meu gat preferit, me l’estimo tant!!! Portem tants anys junts!!!
Amb la panxa plena i en pau... baixo més escales amb la Viola al darrera i m’endinso al meu talleret (a casa hi ha moltes escales, m’agraden les escales), obro els llums i comença la màgia que em fa sentir lliure, plena de pau, llibertat i amor. Sóc molt amorosa, m’estimo tant la vida... em miro les mans plenes de fang, plenes de vida, plenes d’olor... olor de terra mullada,que em transporta qui sap on? El que si sé és que sento tanta pau, tanta quietud, que no en vull sortir!!!

I fins aquí amics una mica de mi...
En fi, fa de mal descriure una vida creativa, però el que m’agradaria és que us arribés alguna sensació de les meves obres, un punt de màgia, poesia i picarols!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada